Rendezvények

 

Üdvözöljük a Butikhotel Visegrádban, ahol az exkluzivitás és a magánszféra találkozik, hogy céges és családi rendezvényeiket valódi élménnyé varázsoljuk.

 

Foglalás

Magánszféra és Kényelem

Butikhotel Visegrád

Szállodánkban lehetőség nyílik a teljes ház bérlésére is, így a kényelmet és szolgáltatásainkat kizárólagosan csak Önök élvezhetik! A privát bérlési lehetőség révén szinte otthonos környezetet teremtünk, ahol minden az Önöké lehet!
Céges rendezvényektől a családi ünnepekig, minden alkalmat kizárólagosan csak az Önökévé tehetjük.

Butikhotel Visegrád - rendezvények

Céges Események

Fedezze fel a rendezvények exkluzivitásának új dimenzióját a Butikhotel Visegrádban! Ha Ön olyan eseményt tervez, ahol a privát szféra vagy a maximális figyelem elengedhetetlen, akkor a szálloda kizárólagos bérlésével biztosítani tudjuk Önnek és vendégeinek a teljes zavartalanságot.
Rendezvénye intimebb lesz, mint valaha.

Konferencia terem

Konferenciatermünk teljes technikai felszereltséggel rendelkezik, hogy üzleti találkozóik és konferenciáik gördülékenyen és hatékonyan bonyolíthatóak legyenek.
Beatrix terem 40 m2-es, természetes fényű, világos, teraszkapcsolatos, közvetlen kijutással a medencés kertbe. A terem 20 – maximum 30 fő befogadására alkalmas.
Felszereltsége: projektor, vetítővászon, flipchart, wifi

Étkezés

A hotel étkezőjében vendégeinket bőséges kínálatú büféasztalos reggeli várja hideg és meleg ételekkel, italokkal.
Rendezvények és konferenciák során ebédlehetőséget kínálunk, mely lehet a hotel éttermében vagy partnerszállodánkban.

Vacsorára ajánljuk cégünk visegrádi éttermeit. Büfévacsora lehetőség a Hotel Visegrád éttermében, a Sirály Étteremben, vagy vegyen részt egy igazi Királyi Lakomán a Reneszánsz Étteremben!

Mindkét helyszínen természetesen lehetőség nyílik étlapról történő választásra is.
Igény esetén transzfert térítésmentesen biztosítunk a szálloda és az éttermek között, melyek mind sétával is elérhetőek, a távolságok mindössze 1200 m és 1800 m.

Programkínálat

A csoport igényeire szabva ajánlunk kulturális illetve aktív programokat Visegrád területén. A középkori hangulattól a modern E-Bike túráig sokszínű kínálat áll rendelkezésre!

Amennyiben egyedi és emlékezetes rendezvényhelyszínt keres cégének, a Butikhotel Visegrád tökéletes választás. Legyen szó konferenciáról, csapatépítő tréningről, vagy üzleti találkozóról, szállodánk különleges környezetet és személyre szabott szolgáltatásokat kínál az Ön eseményének. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot a részletekkel kapcsolatos érdeklődéséhez, valamint az aktuális programok és lehetőségek megismeréséhez. Csapatunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy megvitassuk rendezvényének minden egyedi igényét és elképzelését.